Rådgivning

Byens Låsesmed tilbyder professionel rådgivning og vejledning til private og erhverv og kan afhjælpe ethvert problem du måtte have med dine låse og sikkerhed.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen og ved alt om låseprodukter.

Vi har kontor i Grenå og tilbyder låseservice på hele Djursland, herunder bl.a. Ebeltoft, Rønde, Auning, Kolind og Ryomgård.


Låsesystemer

Alle kender begrebet hovednøgle eller A-nøgle. Det vil ofte sige en nøgle der giver adgang til alle døre i et låsesystem.
 
Låsesystemet kan være bygget op med mange undernøgler. Bortkomne nøgler vil betyde omkodning hvor vi udkoder den nøgle der er tale om og skaber en ny. Hvis der er tale om om en hovednøgle eller A-nøgle, er det en total omkodning – måske et helt nyt system.
 
I boligsystemer omkoder vi når der ikke afleveres korrekt antal nøgler ved fraflytning. I dette tilfælde laves der nye nøgler, og lejlighedens låse lægges om og låsesystemet kører videre.
 
Byens Låsesmed Grenaa bygger låsesystemer ift. hvad kunden end ønsker sig.
 
Du/I ringer og vi skræddersyer en løsning sammen, alt sammen opfyldt, hvad enten hvilke behov og ønsker du/imåtte have, privat såvel som virksomhed. Vi vil sørge for at det system vi installere ved dig, vil sikre DIG god tryghed med kvalitetsbevidst udstyr inden for de bedste låsesystemer på markedet.
 
Vi arbejder med låsesystemer fra Ruko, det nye Dorma RS-8 samt Medeco m3.